Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Kanárské ostrovy, kde má druhý domov, létá Světlana Nálepková (63) několikrát do roka. Herečka se tentokrát nepochlubila snímky od moře v plavkách, ale záběry z veselky a se závojem na hlavě.

Gratulace ke svatbě od fanoušků na sebe nenechaly dlouho čekat. „No tak to je nádhera. Tak spoustu lásky a radosti přeji,“ napsala herečce jedna z fanynek pod snímek, na kterém má Světlana na hlavě krátký závoj s oušky. „Jako nevěsta,“ připsala si herečka k dalším snímkům v šatech s květinou.

Přestože se jednalo o svatbu kamarádky, která proběhla na ostrově Fuenteventura, Světlaně se podařilo fanoušky zmást. Nálepková se od loňska netají přítelem Zdeňkem, se kterým je už nějakou dobu, a tak by jí spoustu lidí veselku přálo.

Ostatně možná k ní v budoucnu opravdu dojde, herečka totiž na veselce chytila svatební kytici. „Světlanka chytla svatební kytku. Co to znamená,“ zažertovala herečka, které by to fanoušci přáli. „Gratuluji, necháme se překvapit,“ napsala jí jedna ze sledujících.

Nálepková se vdávala v roce 1985 za Michala Nesvadbu, se kterým má dceru Josefínu. Dva roky po narození dcery ale přišel rozvod , a to v roce 1990. Od té doby byla herečka v několika dlouholetých vztazích. Znovu před oltářem ale nestála.

Reklama

Další články

Načítám