Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se svým dlouholetým působením v Kouzelné školce se chtěl rozloučit velkolepou show. O tu ale nebyl dostatečný zájem a Michalu Nesvadbovi zbyly jen oči pro pláč. A hromada bezprizorních letáků, kterou teď obřadně vysypal do kontejneru na tříděný odpad. „Tohle nikdy nepřebolí, 28. prosince už tam bude někdo jiný,“ připsal Nesvadba zklamaně k fotografiím, na kterých je zvěčněn u popelnic.

Rozlučková show, která se měla konat v pražské O2 areně, byla od samého oznámení terčem kritiky. Vstupenky, jejichž ceny začínaly na 690 Kč za dítě a 990 Kč za dospělého, lidem připadaly moc drahé. Dost pravděpodobně i to bylo nakonec důvodem nedostatečného zájmu.

„Co se stalo? Neprodalo se dost vstupenek, což je samozřejmě věc, která se děje. Za současných okolností je to neufinancovatelné, protože je ta show velkorozpočtová a zájem o ni mnohem menší, než jsme čekali. Mně osobně je to velmi líto, Michalovi určitě také,“ omlouval se tehdy na sociálních sítích Leoš Mareš, který měl akci spolupořádat. Místo Michala Nesvadby v termínu vystoupí v O2 areně Marie Rottrová.

Související témata:
Vstupenky

Reklama

Další články

Načítám