Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Anna K. (45) je zase smutná. Silnou ženu a velkou bojovnici, která světu v roce 2009 oznámila, že onemocněla rakovinou prsu a následně podstoupila operaci a sérii chemoterapií, zklamal lidsky člověk, kterému bezmezně důvěřovala. Sama se stala v rámci osvěty například tváří kampaně. Filmovou kameru v rámci přípravy unikátního dokumentu pustila do svého nejniternějšího soukromí. Natočený materiál však nemá v rukou a zdá se, že jej ani neuvidí.

V otevřeném rozhovoru se o tom Anna K. rozhovořila pro sobotní magazín deníku Právo „Štve mě, že nemám k dispozici materiál, který se natočil, když jsem byla na poslední chemoterapii a na ozařování. Tohle natáčení jsem podstoupila jen a jen z důvodu osvěty. Jistý pan producent za to dostal velmi dobře zaplaceno. Celý štáb jsem pustila do svého soukromí jak to jen šlo. Když jsem byla na poslední chemoterapii, dokonce se mnou byli přímo v té ozařovací místnosti, když mě ukládali na ozařovací lůžko. Intimnější a náročnější chvíle si lze jen těžko představit,“ popisuje situaci zpěvačka.

„Pan producent, kterého jsem brala za spřízněnou duši, mi pak řekl, že si to chce zpracovat po svém a materiál mi nedá. Vysvětlila jsem mu totiž, že výtěžek, který to přinese, chci použít jen na prevenci, ale on si myslel, že na tom trhne ještě něco víc, přitom svou práci zaplacenou měl. Je mi z toho hodně úzko, když si představím, že někdo takový má moje nejcitlivější materiály někde ve své kanceláři a nijak slušně je z něj nemohu dostat. Je to už více než rok, takže se s ním budeme muset soudit. Je to pro mě moc smutná zkušenost,“ uzavřela zklamaná zpěvačka.

Související témata:

Další články

Načítám