Hlavní obsah
Článek

Jako jedna z kmoter knihy své oblíbené návrhářky Jitky Klett se herečka Zdeňka Žádníková účastnila samozřejmě v jejím modelu. „Jsme přítelkyně, a protože velmi často moderuji, je i moje záchrana, co se oblečení týče,“ vysvětlila.

„Několik jejích modelů jsem dostala jako velkorysý dárek od svých dvou přítelkyň a pak jsme se teprve seznámily. Šaty mi i velmi často půjčuje, protože ta frekvence, kdy je potřebuji, je čím dál častější. A na každou akci se něco nového pořizovat nedá. Nejde to nosit pořád,“ upřesnila Zdeňka.

Na nečekané příležitosti anebo hodně narychlo má ovšem modelů v šatníku, po kterých může sáhnout, dost. „Všichni členové mé rodiny říkají, že mám šatník obrovský, já tvrdím, že přiměřený. Ale já říkám, že je to šatník na montérky,“ smála se. Hereččinou výhodou je, že i když letos oslaví padesátiny a čtyřikrát rodila, nezměnila se jí postava, a tak může sáhnout i po starších kouscích.

Nedávno jsem oblékla šaty, které jsou staré patnáct let a koupila jsem je v Bratislavě v nějakém antikvariátu za 25 Euro. Byly obrovské, ze zlatého brokátu, po operní pěvkyni, nechávala jsem je zmenšovat. Švadlena mi říkala, že taková látka už se nedá sehnat a má hodnotu kolem devadesáti tisíc,“ pochlubila se úlovkem a přiznala, že kvalitní a originální kousky nevyhazuje. Využívají je i její tři dcery, které mají s maminkou stejnou postavu.

Další články

Načítám