Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po velmi vlažném přijetí novinky Česko na grilu si fanoušci Zdeňka Pohlreicha (67) konečně přijdou na své. Oblíbený šéfkuchař se vrátí v oblíbeném formátu Ano, šéfe!.

„A je to tady! Již brzy začneme natáčet nové díly Ano, šéfe! Budeme rádi za vaše tipy,“ prohlásil oblíbený televizní šéfkuchař, který už verbuje nové účastníky. Ty čeká náramná publicita a možná i živá voda pro jejich skomírající podnikání. Na tu ve finále sázejí i tvůrci. Tento formát byl a zdá se, že i nadále bude, zárukou diváckého úspěchu.

„Moje prosby byly vyslyšeny!“ jásá divačka Jana. „Už se těším,“ doplnila ji svým názorem Marti. A takových hlasů je mnohem víc!

Se žádným jiným pořadem, a že jich Pohlreich měl, se netrefil tolik do vkusu diváků jako právě s Ano, šéfe!. Nehledě na to, že zdaleka ne všude mohl nechat popustit uzdu své vášni a temperamentu. To mohl jen a pouze v tomto formátu, který je inspirovaný britským Ramsay’s Kitchen Nightmares a postavený na jedné výrazné osobnosti.

Postava, která pro ostré slovo nejde daleko, má přehled a tah na branku, co na tom, že má trochu „neomalené“ způsoby.

Všechno podnikatel splňoval do puntíku. A diváci to milovali. A na Primě teď doufají, že milovat nepřestali. A že všichni společně zapomenou na předchozí (o poznání méně sledované) nezdary.

Reklama

Další články

Načítám