Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z celebrit, která se spolu s obrovským množstvím dobrovolníků zúčastnila Národní potravinové sbírky, byla Jana Adamcová. Bývalá moderátorka Sportovních novin přivedla do supermarketu britského řetězce na pražském Smíchově také své děti Daniela a Jasmínku.

Manželka režiséra Jiřího Adamce vnímá sbírku téměř jako svou povinnost. „Byla jsem do ní zapojená i loni, a tak bylo vlastně jakousi samozřejmostí, že se toho zúčastním i letos. Toto jsou akce, kdy ani chvíli nepřemýšlím, jestli dorazit, či ne,“ řekla Adamcová, která se právě vrátila z lyžovačky v Rakousku.

Jana se zúčastnila akce i přesto, že měla celou řadu jiných povinností. Prozradila nám, že měla jen krátký čas na to, aby připravila své sedmileté dceři Jasmíně oslavu narozenin. „Pozvala si asi dvacet kamarádů, bude to sice trošku na úkor jejich pohodlí, ale když je tam Jasmínka všechny chce. Nějak to určitě zvládneme,“ dodala Adamcová, která také nic nepodcenila a trvanlivými potravinami v podobě těstovin, balených vod, sušenek, mouky a olejů naplnila vozík.

Reklama

Další články

Načítám