Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Toto spojení by napadlo málokoho. Introvertní fotograf vážek a teenagerská hvězda se stali párem při natáčení nové písně pro televizní seriál a poslechněte si, co z nečekané kombinace vzniklo.

Pěvecké hvězdy Dan Bárta a Ewa Farna (30) nazpívali titulní píseň k připravovanému seriálu televize Nova Gympl. Skladbu s názvem Šestej pád složil a otextoval Ondřej Brzobohatý (41). „Píseň jsem celou napsal asi během dvou týdnů a melodie mi přišla na mysl prakticky hned. Text byl trochu složitější,“ říká Ondřej Brzobohatý.

„Dan Bárta je jeden z top umělců u nás a je mi velkou ctí s ním spolupracovat. Navíc jsem slyšela, že Gympl je velmi vydařený,“ prozradila Ewa Farna. A co novému seriálu Gympl přeje Dan Bárta? „…aby měl myšlenku, která bude lidi bavit.“

Nový původní seriál televize Nova zavede diváky už na podzim zpět do školních lavic, do prostředí, které všichni důvěrně známe. Seriál bude vyprávět o vzájemných vztazích rodičů, dětí a učitelů, ale také o soukromých osudech hlavních hrdinů.

Reklama

Další články

Načítám