Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nebýt Felixe Slováčka po jejím boku, Dádu Patrasovou (68) by na procházce po pražských Příkopech nepoznal nikdo. V minisukni do půli stehen a se zázračně omládlým obličejem vypadala fantasticky. Až jsme ji podezřívali, že podstoupila zákrok u plastického chirurga.

"To opravdu ne, i když se zkrášlovací klinikou má to, jak vypadám, něco doopravdy společného. U mé kamarádky Petry Řehořkové na její klinice jsme natáčeli některé scény z připravovaného filmu Jedlíci a poznala jsem tam fantastickou vizážistku Kamilu Šimánkovou. A od ní jsem zrovna nalíčená, protože jsem fotila titulní stránku do jednoho časopisu," vysvětlila Super.cz Dáda.

Dáda s manželem se takto skvěle vystylovaná nechystala na žádnou velkou párty. "Jen jsme šli s kamarádem na večeři," smála se herečka, která má za sebou celkem pracovní léto. "V červenci jsem točila Jedlíky, kde se moje role jmenuje Lenka Douchová, stejně jako kdysi ve Vrchní, prchni," vyprávěla.

"Hraju ženu, které prožívá manželskou krizi. Muž je jí nevěrný a ona se rozhodne, že se konečně místo něj začne starat o sebe. A z ošklivého káčátka, kterým jsem na začátku filmu, se vyklubu v kočku, kterou svádí fitness trenér. Toho hraje syn Karla Heřmánka. V Jedlících je skvělé obsazení, je to vtipné, všechny příběhy jednotlivých postav jsou zajímavé. Všem ho doporučuji," dodala Dáda.

Nyní už ji čeká jen poslední natáčecí den, jinak si Patrasová užívá hlavně na chalupě s rodinou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám