Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká topmodelka Denisa Dvořáková (34) se proslavila tím, že v roce 2006 vyhrála světové finále soutěže Elite Model Look. Od té doby ji vídáme na prestižních přehlídkách, premiérách a obálkách časopisů. Na společenské akce ale chodí bez partnera. Nápadně to připomíná situaci s paní Columbovou. Nyní nám blonďatá kráska vysvětlila, proč tomu tak je.

On tu teď aktuálně není. Není v Praze. I kdybych chtěla sebevíc, tak prostě nemůže. Ale já tady mám tolik známých, že mě i baví, že si udržujeme nějaký ten odstup, že prostě můžu jít na akci s kamarádkami. Doma a ve volném čase jsem s ním,“ svěřila se Denisa Super.cz.

My jsme si s topmodelkou povídali na pražském Chodově, kde jsme se sešli u příležitosti otevírání nového obchodu světově úspěšného řetězce, který se specializuje na dámské prádlo. Co se týče Denisy a nošení spodního prádla či plavek, modelka zůstává v klidu. Stále se jí daří držet si svoje míry. „Co se týče doby před rokem, tak mám stále stejnou postavu. Jen v průběhu pandemie před těmi třemi lety, tak tam jsme asi upustili každý. Přece jen jsme méně pracovali, ale mám ráda štíhlou postavu, tak se snažím si ji udržet,“ dodala se smíchem topmodelka Denisa Dvořáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám