Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zazvonil zvonec a 57. ročníku filmového festivalu v Karlových Varech je konec. Několikadenní festival byl ukončen závěrečným červeným kobercem, předáváním dalších cen, ale také posledním velkým večírkem, který proběhl v Grandhotelu Pupp.

Párty si nenechala ujít hollywoodská herečka Robin Wright, která hrála Jenny ve filmu Forrest Gump. Šarmantní blondýnka na červeném koberci zazářila. Róbu ale později svlékla a na večírek oblékla džíny s černou bundou, což by zřejmě většině přítomným skrz daný dress code neprošlo. Zda si samotný večírek vůbec užila, je také otázkou. Na každém kroku totiž měla velmi přísnou ochranku.

Do jiného modelu se převlékla také topmodelka Daniela Peštová (53). Jejímu outfitu opět dominovala bílá barva, konkrétně top z bílého peří a široké kalhoty. Pro pohodlnost se rozhodl také Pavol Habera (62), který si místo smokigu oblékl šedé tričko a společenskou obuv vyměnil za výrazné červené conversky.

Do pohodlnějších černých šatů se oblékla také manželka Jiří Bartošky (77) Andrea, která si večírek za přítomnosti taneční hudby po boku svého muže užila.

Zuzana Stivínová (50)Elizaveta Maximová (32) přišly ve stejných róbách, které měly i na slavnostním zakončení festivalu. Podívejte se, jak to na posledním mejdanu karlovarského festivalu vypadalo.

Reklama

Další články

Načítám