Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Drew Barrymore (37) jednoznačně patří mezi herečky, které se dovedou nebrat příliš vážně, ale proč by se chtěla objevit v hojně sledované americké ranní televizní relaci Good Morning America jako hastroš? V pondělí se zdálo, jakoby Drew zapomněla na budíček a nakonec na sebe po probuzení naházela první domácí oblečení, co měla po ruce, sepnula vlasy do culíku a vyrazila směr televizní studia stanice ABC v New Yorku.

Nutno podotknout, že Drew před přenosem nestrávila hodinu v maskérně a kostymérně, kde by z ní udělali hvězdu první velikosti, herečka takto skutečně vystoupila na obrazovce, a to ještě hovořila k tématu „Tajné rady na krásu Drew Barrymore - jak vypadat jako filmová hvězda“.

Herečka následně popovídala o svých kosmetických tipech s moderátorkou za stolkem plným líčidel. Vedle nich pak seděly modelka s vizážistkou, která následně dívku proměnila po vzoru hollywoodských hvězd.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám