Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po rozchodu s hokejistou Radkem Meidlem (27) sundala Petra Kvitová z prsteníčku levé ruky zásnubní prstýnek. Úspěšná česká tenistka si ale rychle našla náhradu. Na večírku hráčů Roland Garros 2016 se pochlubila luxusním prstenem s diamanty.

My jsme ve šperku ve tvaru růže poznali dnes už ikonický skvost z dílny české šperkařské značky Alo Diamonds, jehož podobnou verzi nosila například Petra Němcová. Pořizovací cena diamantové parády přesahuje čtyři sta tisíc korun. Cena celého setu s náramkem a náušnicemi se pak pohybuje okolo miliónu korun.

„Právě jsem přijela na party. Skvělá akce,” komentovala svou přítomnost na akci určené pro prominenty česká tenisová hráčka.

Je vidět, že rodačka z Fulneku v poslední době zapracovala na své image. Jestli se o svůj styling stará sama, nebo si nechává pomoct zkušenými stylisty a vizážisty, je vlastně podružné, podstatné je, že to Petře sluší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám