Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zhubla a pustila se do velké výzvy. Moderátorka Jana Adamcová (52) si vyzkoušela roli modelky na módní přehlídce. „Byla to moje první zkušenost, i když jsem byla pozvaná minule, ale to jsem nemohla,“ řekla Super.cz na přehlídce návrhářky Vlaďky Kouřilové.

Byla to moje premiéra a přiznám se, že jsem se trošku potácela. Vlastně to byl docela hezký pocit, ale byl by ještě hezčí, kdybych měla nižší podpatky. Ale vytáhla jsem doma z botníku ty nejvyšší, protože se mi hodily barevně k pásku od Vlaďky, takže jsem se strašně bála, že upadnu. Ale nakonec jsem to zvládla, i když jsem se viklala,“ prozradila.

Jana se před pár měsíci pustila do velkého hubnutí. Je už spokojená s váhou? „Teď mám dole jedenáct kilo a jsem spokojená. Beru to lážo plážo, a když už nic nepůjde, nic se nestane. Když ano, bude to fajn, protože budu mít aspoň rezervu, abych se mohla občas i nacpat. Ale moc nejím,“ usmívala se.

Pokud jde o práci, Jana se živí jako asistentka poslance v poslanecké sněmovně. „Něco píšu, mám nějaké nápady, ale projekt, na kterém pracuji, ještě není dořešený. Ony jsou vlastně dva, kdyby vyšel aspoň jeden z nich, bylo by to super. Ale už to mám tak, že vyjde, nebo nevyjde, nelpím na tom,“ uzavřela.

Další články

Načítám