Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že ještě na poslední chvíli sháníte dárky pro své nejbližší? Zapomeňte na lítání po obchodech a nechte se inspirovat modelkou Heidi Klum (50). Ta se na Instagramu pochlubila, jak manželovi balí vánoční dárek, a že nešlo o jen tak ledajaký.

Modelka si lehla na roli balícího papíru a sama se do ní zabalila, zatímco její muž Tom Kaulitz v pozadí zdobil stromeček. A hotovo! Žádný stres se sháněním dárků na poslední chvíli.

Tom a Heidi se vzali v roce 2019. Předtím byla modelka vdaná za zpěváka Seala, s nímž má děti Henryho (17), Johana (16) a Lou (13). Zpěvák si také adoptoval její nejstarší dceru Leni, ze které už je po mamince úspěšná modelka.

Nedávno vzbudila rozruch společná kampaň Heidi a Leni na spodní prádlo. Zatímco modelky s ní byly spokojené a společnou práci na projektu si užily, některým přišlo nevhodné, aby se matka s dcerou fotily spolu v prádle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám