Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čerstvá vítězka České Miss Barbora Hodačová (24) může v klidu odolávat návrhům slavných sportovců, kteří pravidelně zásobují zprávami nové královny krásy. Bára už svého úspěšného sportovce má, navíc pohádkově bohatého.

Bára chodí s automobilovým závodníkem Richardem Chladem, který je synem miliardáře Richarda Chlada. Ten mimo jiné vlastní neuvěřitelný vozový park, sám nemá problém se jím pochlubit. V jeho garážích stojí například nejdražší sériově vyráběné auto na světě Bugatti Veyron za 35 miliónů korun, vlastní Maserati za 23 miliónů a desítky dalších luxusních aut.

K boháčům v luxusních autech patří samozřejmě silikonová blondýna, a tu má Chlad také. Chodí s Miss Europe 2016 Liou Kees.

Bára s Richardem Chladem mladším chodí rok a půl. Missí nemoci se nebojí. "On je silná osobnost, určitě to vydrží. Říkal, že si přeje, aby to dopadlo tak, abych byla šťastná, plně mě podporuje. A já šťastná jsem. Moc," řekla Super.cz Bára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám