Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Víkendové Snídaně na Nově Iveta Maurerová prožívá velkou lásku se světoznámou americkou zpěvačkou LP. A protože prožívají vztah na dálku, je pro ně každé setkání o to vřelejší.

LP je momentálně na turné, o to je horší najít si časovou skulinku na nějaké to randíčko. Když se ale najde, je hned veselo. Maurerová, která je také Miss ČR z roku 2018, se na sociální síti pochlubila romantickou večeří a zamilovanými snímky s oblíbenou zpěvačkou.

„Konečně,“ neskrývala radost nad společnými chvilkami Maurerová, jež zpěvačku LP poznala loni v květnu.

„LP tehdy byla host ve Snídani. Já tam v tu dobu pracovala jako webařka, a tak jsem měla možnost se s ní seznámit. Zároveň jsem vytvářela fotky a videa pro sociální sítě Snídaně, které jsem jí následně poslala,“ popsala tehdy Super.cz Iveta.

S LP si brzy padla do noty a zahrála si v jejím klipu, který se natáčel v Praze. V rámci natáčení došlo i na líbání. „LP je velice charismatická a přitažlivá, je moc krásná a na líbačku jsem se upřímně těšila. Bylo to moc příjemné a klidně bych si to zopakovala,“ říkala k natáčení moderátorka. Netrvalo dlouho a jiskra mezi nimi přeskočila i doopravdy a nyní už si líbačku užívají i v soukromí.

Reklama

Další články

Načítám