Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dvanácti letech se Agáta Hanychová (38) vrátila k otci svého syna Kryšpína. Přestože nejdříve vztah s Mirkem Dopitou tutlala, teď už se pár svou zamilovaností otevřeně chlubí. Na nejnovějších snímcích, které Agáta sdílela, vypadá vedle Mirka jako poblázněná puberťačka.

Pár se zvěčnil s úsměvy od ucha k uchu a podle všeho zažívají opravdu krásné období. Jak Agáta přiznala, návrat k sobě hodně zvažovali. „Určitě jsme nad tím hodně přemýšleli. Ani jeden nechceme ublížit Kryšpínovi, aby znovu přišel o tátu. Budeme dělat maximum, abychom to neposrali,“ řekla Agáta, která záři jako sluníčko.

Chmury po nevydařeném vztahu s Jaromírem Soukupem jsou tytam, a Agáta má aktuálně oči jen pro Mirka, se kterým tráví takřka veškerý svůj čas. „Mirek se k vám hodil nejvíc a taky vám to sním nejvíc slušelo,“ napsala k zamilovaným fotkám páru jedna z Agátiných fanynek. „Ty se s tím Mírou pořad směješ, což je bomba, a takhle vyřechtaná jsi nikdy nebyla, úsměv ti sluší moc,“ stálo v další zprávě.

Reklama

Další články

Načítám