Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Světlana Nálepková (63) se v loňském roce po deseti letech rozešla s o 19 let mladším přítelem Václavem. Od té doby se fanouškům ukazovala na cestách a nikdo nevěděl, jak to v milostné oblasti má. V létě byla ale poprvé spatřena s novým přítelem, kterého tajila přes rok.

Tehdy ale říkali, že jsou pouze přátelé. Až nyní se zpěvačka se svým partnerem Zdeňkem Kovářem ukázala na veřejnosti a už nikdo nepochyboval o tom, že Světlana je opět zamilovaná a šťastná.

Přítel ji doprovodil na tiskovou konferenci k připravovanému šansonovému recitálu s názvem Písně Hany v Hudebním divadle Karlín, kde Světlanu uslyšíme zpívat šansony od Hany Hegerové. Recitál je navíc doprovázen novou vizuální projekcí, takže ani o podívanou nebude nouze.

Zamilovaná zpěvačka na svého přítele házela obdivné pohledy a byla pyšná, že má svého partnera vedle sebe. Nutno podotknout, že Světlana vypadá fantasticky. Za svůj vzhled vděčí dobrým genům a pravidelnému pohybu.

Cvičím doma, dříve jsem chodila i někam cvičit, ale to mě nebaví. Doma cvičím jógu, hodně chodím a chodím třeba po Himálajích. Jezdím na různé treky a raduji se ze života,“ svěřila nedávno Super.cz tajemství své postavy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám