Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo by si myslel, že jedna z nejkrásnějších žen světa to musí mít v životě s muži snadné, je na omylu. Krásná britská zpěvačka Cheryl Cole je totiž zřejmě stále zamilovaná do svého exmanžela fotbalisty Ashleyho Colea. Exotický hráč londýnské Chelsea má však záletnickou povahu, což bylo také důvodem krachu jejich manželství.

Když už to vypadalo ze strany Cheryl na odpuštění a možný návrat, opět se na Ashleyho provalila pikantnost v podobě kontaktu s americkou modelkou spodního prádla Jessycu Rayanne, u které žadonil o její nahé fotky. Předtím s ní měl zažít i erotické hrátky.

Stalo se tak jen pár dní před narozeninami hvězdné porotkyně britského X Factoru Cheryl, které s ní trávil opět její bývalý manžel Ashley. Přitom to byl právě on,kdo říkal, že udělá cokoli, jen aby se k němu jeho nádherná ex vrátila a odpustila mu dřívější nevěru s letuškou.

Nenapravitelný proutník Cole však prý minulý měsíc dováděl s osmadvacetiletou modelkou a přáteli v jeho domě v Los Angeles jen krátce předtím, než odletěl za Cheryl slavit její narozeniny. „Ptala jsem se ho na manželku a řekl, že ho nezajímá, jestli se k sobě vrátí. Řekl mi prostě jen to, co jsem chtěla slyšet,“ nechala se slyšet Jessyca.

Nejlepší přítelkyně sličné modelky spodního prádla Destiny Monique pak dodala: „Jessyca a Ashley spolu celou dobu flirtovali. Bylo jasně vidět, že o ni má zájem, tak jsme je nechali o samotě. Ashley si chtěl dát s Jessycou horkou vanu, byli tam několik hodin, hráli si a líbali se. Pak odešli do jeho pokoje a už jsme je neviděli.“

Reklama

Další články

Načítám