Hlavní obsah
Článek

Bývalá finalistka Miss ČR Nikola Plzáková, která se pět let držela po boku exVyVoleného Petra Zvěřiny, než dostala kopačky za nevěru, už asi pochopila, že jí u hvězdy reality show pšenka nepokvete. Rozhodla se proto jít do hledání nového partnera pěkně natvrdo. Na akci, kterou spoluorganizoval její expřítel, si vzala tak odvážné šaty, že jí bylo vidět skoro až do útrob těla. Podívejte se do fotogalerie, jak jí to slušelo, kam až jí bylo vidět a jak se jí Zvěřina pomstil!

Zvěřina byl hlavním dýdžejem třetích narozenin klubu Óčko na pražském Vyšehradě, párty spoluorganizoval a dokonce za všechny návštěvníky zaplatil vstupné. Chtě nechtě také musel pozvat svou ex. „Neměl jsem zbytí. Dřív mi pomáhala s organizací takových akcí, teď bych se na ni neobrátil, ale neměl jsem jinou možnost. Dal jsem jí podřadnou práci hostesky, která dávala hostům před VIP sekcí pásky na ruku. Pěkně si to vyžrala,“ řekl nám Zvěřina, který nemůže Nikole zapomenout, že mu prý zahýbala s kamarádem. „Chtěla všechno, nemá nic,“ krčí rameny Petr Zvěřina.

Plzáková ale patrně doufala, že si vyhlédne novou oběť a na párty si vzala takové šaty, které jí odhalovaly celá záda. A většina mužů kolem byla paf. Tedy kromě Petra, který se tulil k přítomným slečnám, aby dal najevo, že už je volný. Jestli mu to pomohlo, či si zda si z klubu odvedla nového nápadníka alespoň Nikola, nám už tamtamy nedonesly.

Reklama

Další články

Načítám