Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ač je to k nevíře, Hvězda Pearl Harboru či Van Helsinga Kate Beckinsale se ve středu zařadila mezi padesátnice. Narozeniny oslavila o den později s přáteli a se svou maminkou Judy Loe a přestože v růžovém károvaném svetříku a s ním sladěnými mikro šortkami byla velice sexy, rozhodla se fantazii svých fanoušků o víkendu podráždit ještě více, a to v převlečení za legendárního Playboy zajíčka.

Kate, která v černém oblečku vypadá naprosto dokonale, se o pár snímků ze své další narozeninové oslavy podělila v sobotu na Instagramu, kde si od lidí vysloužila nespočet pochval. Vedle herečky navíc pózují ještě dva neméně atraktivní 'zajíčci'. Jejich psího kamaráda v popředí si tak všiml asi málokdo.

Není pochyb, že Kate má pro zajíčky prostě slabost. Po jejím rozchodu se stejně starým manželem režisérem Lenem Wisemanem měla hned několik vztahů s výrazně mladšími partnery. A soudě podle jejího výběru, zcela zásadní je pro herečku u muže jeho smysl pro humor.

Americký komik Matt Rife byl mladší o třiadvacet let, britský komik Jack Whiteball o patnáct a proslulý proutník Pete Davidson o jednadvacet. Kanadský zpěvák Goody Grace, který byl její poslední známostí, byl mladší dokonce o čtvrtstoletí...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám