Hlavní obsah
Článek

Moderátorka pěvecké show Česko Slovenská SuperStar Tina (40) se ztrácí před očima. Za několik málo týdnů moderování totiž rapidně zhubla. Okolí talentované slovenské zpěvačky se o ni začíná strachovat. Zhubnout skoro deset kilo za tak krátkou dobu je totiž nezdravé.

Slovenská zpěvačka Tina bere svou práci opravdu vážně. Přestože od ní nikdo neočekává nikterak velké moderátorské výkony a všichni předpokládají, že se poveze na zkušenostech moderátora Leoše Mareše, ona to tak nevidí. Důkazem toho bylo, když 20. března po odmoderovaném večeru zkolabovala a hned další večer zase stála po boku Leoše Mareše (48) na podiu. Zdá se, že vše si vybírá svou daň. Tina totiž začala ztrácet na váze.

„Tina dost zhubla. Zpočátku soutěže byla trošku oplácanější, ale už je z ní hotový proutek. Moc jí to sluší, dál by ale hubnout neměla,“ svěřil se nám zdroj ze štábu. Tina ale nehubne záměrně. Sama se totiž před časem nechala slyšet, co si o dietách myslí. „Jsem šťastná, že můžu jít příkladem ženám, které nikdy nebyly a nebudou anorekticky vychrtlé, a ukázat jim, že nemusejí hubnout, aby mohly jít za svým snem,“ řekla před několika týdny.

Stres a nedostatek spánku se na postavě talentované zpěvačky evidentně podepsal. „Je na ní vidět, že je ve stresu. Skoro vůbec nejí a neustále pendluje mezi Prahou a Bratislavou. Snad si nepřivodí nějaké nepříjemné vředy,“ doufají její kolegové ze soutěže.

Reklama

Další články

Načítám