Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská influencerka a komička, která před pár lety bavila internet videem s chorvatskými kunami, musela na náročnou operaci. Evelyn, vlastním jménem Eva Kramerová, poslala pozdrav z lůžka se zafačovanou hlavou.

V lednu ještě stihla akce spojené s premiérou filmu Jedeme na teambuilding, ve kterém se komička objevila, pak už se na 14 dní stáhla ze sociálních sítích. Důvodem byla náročná operace čelistí, kterou musela podstoupit. „Jsou to asi dva týdny, co jsem tu nebyla. Dva týdny nebýt na IG, to jsem zažila naposledy v roce 2014. Mám za sebou celkem zásadní operaci,“ svěřila se nyní komička.

Evelyn popsala, proč na náročný zákrok musela jít. „Měla jsem úplně zatlačenou dýchací trubici, hlavně ve spánku jsem cítila, že neodpočívám, ale většinou jsem celou noc lapala po dechu a znova a znova se přidušovala (apnoe). Bylo velmi nepříjemné s tím žít, a hlavně bylo riziko, že s tím ani dlouho žít nemusím,“ popsala své zdravotní potíže.

Zákroku se Evelyn samozřejmě bála, ale jak popsala, pokud by na operaci nešla, rizika by byla ještě větší. „Bylo třeba posunout obě čelisti dopředu, aby vznikl prostor, takto to popisuji já jako laik. V překladu - přes hlavu mi přejel vlak, zlámal mi kostičky, něco se přišroubovalo a mně se teď dobře dýchá,“ vysvětlila slovenská komička, která je ráda, že může po zákroku konečně lépe dýchat.

Aktuálně se zotavuje po operaci, stále nemůže mluvit a čelist musí mít zafixovanou. Rozhodně jí je ale lépe než před zákrokem.

Související témata:
Eva Kramerová

Reklama

Další články

Načítám