Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jenovéfa Boková (31) prožívá šťastné životní období. Už rok je maminkou a mateřství si nemůže vynachválit. U příležitosti dceřiných narozenin na sociální síti zveřejnila něžné snímky se svým andílkem.

Pro Jenovéfu byly poslední dva přenosy Českého lva vcelku zásadní. Loni, kdy hrála na housle a během celého galavečera byla na jevišti, měli všichni strach, aby už se jejímu miminku náhodou nechtělo ven. Letos si roli zopakovala a patřil jí začátek přímého přenosu, kdy moderátor Marek Eben odtajnil, že se její dcera jmenuje Ella. Herečka navíc později prozradila, že během příprav na udílení cen s ní její dcera byla celou dobu v Rudolfinu.

A jen pár dní po Lvech herečka oslavila první narozeniny své dcery. Na svém účtu na sociální síti sdílela snímky a videa z oslavy, na hlavní straně pak zveřejnila krásné fotografie, na kterých hlavní roli hrají Jenovéfa a její malý poklad. „1 rok a 1 den jsi tady!“ Připsala herečka ke snímkům, ze kterých sálá čistá láska mezi matkou a dcerou.

V komentářích pod snímky si pak Jenovéfa vyznala lásku se svým partnerem Adamem Kolářem, synem známého diplomata Petra Koláře. Herečka své soukromí příliš často nesdílí, před časem pouze zveřejnila informaci, že přítel do jejího života přišel v roce 2021. Ani o těhotenství, které přišlo poměrně záhy, se se světem dlouho nechtěla dělit. „Já bych vám chtěla říct jednu takovou věc, kterou jsem vám za posledních několik měsíců chtěla říct několikrát, jen jsem nevěděla, jakou formu zvolit, a pak jsem si říkala, proč to říkat. Furt se to ve mně mlelo,“ oznámila teprve loni v polovině února.

Reklama

Další články

Načítám