Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Požehnaný stav se jí podařilo tutlat až do pátého měsíce. Teď už Denisa Pfauserová (35) nic neskrývá. Ba naopak. Svým rostoucím bříškem se herečka ráda pochlubí. A to dokonce v plavkách. Zatímco dřív předváděla v bikách svou vysportovanou figuru, kterou si udržovala během a cvičením jógy, nyní se chlubí bříškem těhotenským.

Herečka s přítelem Martinem čeká holčičku. A celé těhotenství má bez problémů. „Cítím se skvěle. Měla jsem štěstí, že jsem neměla těhotenské nevolnosti, nezvracela jsem a teď už to snad nepřijde. Užívám si to a strašně se těším,“ svěřila se Super.cz herečka, která si během těhotenství notně užívá i cestování.

Poslední týdny totiž tráví jen na cestách. Za dobu těhotenství se herečka stihla podívat do pěti zemí. Aktuálně se nachází v Izraeli, odkud také poslala pozdrav v plavkách. „Kde jsou ty časy, kdy se o mně psalo: „V plavečkách vystavila sexy bříško,” svěřila se herečka, která vyrazila k Mrtvému moři a vyzkoušela i blahodárné účinky tamního bahna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám