Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdálo se jí, že už má moc naducané tváře, a cítila se trochu oteklá. Než aby se vrhla do drastických diet, vrátila se moderátorka Karolína Hošek Štruncová, kterou můžeme vídat na obrazovkách zpravodajství CNN Prima News, k již vyzkoušené metodě. K půstu. A zase je jako proutek.

„V mém okolí se rozjela doslova mánie hubnoucích injekcí. Přestože většina mých známých s nimi má úspěchy, já mám nesmírnou hrůzu z možných nežádoucích účinků,“ svěřila Super.cz Karolína. „Proti tomu jarní půsty jsou prověřené, mají tisíciletou tradici. Letos jsem ho držela počtvrté, pět dní jsem zvládla pouze o vodě a bylinkových čajích. Dole mám 4,5 kila,“ pochlubila se.

Důkazem jsou i fotografie v prádle, o které se s námi podělila. Nadváhu neměla rozhodně ani před půstem, ale teď je se svojí postavou spokojenější. A cítí se daleko lépe i po zdravotní stránce. „Vícedenní půst mi pomáhá tlumit projevy postcovidového syndromu. Abych odvysílala zprávy, potřebuju běžně několik prášků proti alergii a dva kortikoidové spreje. Při půstu se imunita takřka zázračně zklidní a můžu si od medikace odpočinout. Efekt trvá i nějaký čas po skončení,“ doplnila.

Související témata:
Karolina Hošek Štruncová

Reklama

Další články

Načítám