Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší hvězda televize Nova Michaela Ochotská (39) se už nějakou dobu na obrazovkách neobjevuje. Přestože se ze světel kamer stáhla, na sociálních sítích je bývalá moderátorka stále aktivní. A jednou z věcí, kterou se sem tam pochlubí, je její tělo.

„Pracuji u nás na radnici ve výkonu přenesené působnosti státní správy, rozhoduji o trestech, pokutách. Někdy mám pocit, že jsem takový malý soudce,“ řekla Michaela Super.cz nedávno.

Ačkoli si kvůli práci před kamerou už dávno nepotřebuje udržovat dokonalé křivky, Ochotská se stále může chlubit skvělou figurou. Ostatně ona sama si je toho vědoma, protože na jejím Instagramu není o fotografie v plavkách všeho druhu nouze.

„Na to, že mi bude za dva roky 40, se tak teda vůbec necítím,“ svěřila se k jedné z fotek někdejší moderátorka, která na to rozhodně nevypadá. Vedle práce věnuje veškerý svůj čas synovi Andrému, kterého má s bývalým manželem, tenistou Lukášem Rosolem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám