Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už tradiční porotkyní castingů soutěže Muž roku je moderátorka Zuzana Bubílková (71). „Pánové musejí být komplexní, aby z nich něco vyzařovalo a taky aby uměli mluvit aspoň tak, aby jim člověk rozuměl. A neměli by kecat,“ rýpla si do některých uchazečů.

Moderátorka se na akci vyfikla, vysvětlila, že to ale nebylo jen kvůli tomu, aby udělala dojem na mladé muže. Čekal ji ještě další program, mířila totiž na pětaosmdesátiny svého fanouška. „Tuhle halenku jsem si koupila asi před osmi lety a ještě na sobě měla cedulku,“ smála se.

Toho, že by jí nebylo oblečení, které má ve skříni roky, se bát nemusí. „Teď jsem byla na kontrole se štítnou žlázou, kde nás měří a váží, a dávali mě za příklad, že se mi už dvacet let váha nezměnila. V té čekárně mě podle výrazů v obličeji neměli rádi. Zvlášť pacient, který za rok přibral šestnáct kilo. Dávám si pozor, nechci ani zhubnout, ani přibrat. Jsem spokojená,“ pochlubila se.

Stopy na ní nezanechalo ani to, když kvůli zdravotním problémům musela na operaci s prsty u nohou, protože nemohla skoro chodit. „Prsty už se mi srovnaly, i když jeden se zase zvedá, jako by vzal viagru. Ale zatím mě to nebolí ani v botách. Ale lodičky nosím jen na vystoupení, Václavák v nich neprobíhám. Všechno je teď dobré, byla jsem i na mamografu a odevšad mi chodí, že jsem negativní,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám