Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z vnučky Petry Černocké (74) je úspěšná dětská dabérka. Svůj hlas propůjčuje Olivia Coco dětským hrdinům už několik let a nově se objeví také ne obrazovce. Se svou maminkou, dcerou filmové Saxany, Bárou Vaculíkovou má na dětském kanálu Déčko nový pořad.

Na podzim Česká televize uvede seriál Múzárium aneb Všechny múzy světa podle scénáře Zory Jandové. „Zadání znělo vymyslet pořad o různých druzích umění a aby v tom byla i Bára. Tak jsem si řekla, že v tom bude i Coco a budu to psát přímo pro ně, protože je znám odmalička,“ prozradila autorka projektu, herečka Zora Jandová, která se před kamerou také objevila.

Stejně tak jako filmová Saxana Petra Černocká. „Vystupovala v díle o opeře, protože vystudovala operní zpěv,“ prozradila Barbora Vaculíková, která na tiskové konferenci dětské stanice nemohla chybět se svou dcerou, ze které už je půvabná slečna. Na 10. výročí Déčka se dokonce obě sladily, oblékly zelené šaty s drobným vzorem, a nikdo tak nepochyboval o tom, že jsou rodina.

Reklama

Další články

Načítám