Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Nela Boudová (56) se vrátila z měsíčního pobytu v Indii a Tibetu, kde byla pomáhat tibetským dětem a seniorům díky nadaci M.O.S.T., kterou podporuje. Také byla navštívit seniora, kterého na dálku adoptovala. "Byl to hrozně emotivní zážitek," řekla Super.cz Nela, která si tentokrát v klášteře adoptovala malého mnicha.

V Indii nebyla poprvé. "Byla jsem zde před deseti lety. Tentokrát jsem vzala s sebou i své syny, protože si myslím, že by měli vědět, že svět nekončí za našimi hranicemi. Myslím, že koukají jako blázni, jsou překvapení. Ale rychle se aklimatizovali," řekla Super.cz Boudová. I tentokrát pro ni byla cesta obrovským zážitkem.

"U místních dětí bylo hrozně znát, jak si uvědomují, že díky sponzorům a adoptivním rodičům můžou studovat a žít kvalitněji. Jsem ráda, že moje děti mají oba dva rodiče. Nejvíc deprimující je, že tibetské děti neviděly své rodiče třeba deset let," vysvětluje herečka.

Její synové se v tibetské škole i aktivně zapojili. Syn Boudové Dalibor studuje na taneční konzervatoři a místním dětem uspořádal hodinu moderního tance.

A co byl pro Nelu nejsilnější zážitek? Když se dávaly peníze seniorům. Když dáváte peníze staré babičce, která se rozpláče, tak se rozbrečíte taky," vysvětluje Nela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám