Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečník a choreograf Jan Tománek (52) byl ve StarDance brán jako jeden z přísnějších porotců, u kterého soutěžícím nic neprojde. Letos se vrací sám na taneční parket, aby opět ohromil diváky a divačky svým umem.

Byly ale doby, kdy to vůbec nevypadalo, že by se živil tancem. Mohla za to i nadváha. „Měl jsem přezdívku taneční komanč (indián). Já jsem naprosto spontánně tančil všude a vždycky a hrozně rád. Když jsem jednou na pláži v Bulharsku hrál fotbal, tak mojí mamince řekli, že bych měl tančit. Ale já měl tehdy silnou nadváhu, tak se to neujalo,“ svěřil se Jan v našem pořadu Superchat.

Tanečník Jan Tománek ze StarDance promluvil o soukromí i profesních začátcích

Změna přišla až během dospívání, a také díky tomu, že se zamiloval. „Já jsem šel do tanečních původně úplně s jiným plánem, a to že budu s klukama chodit na víno. Ale protože se tam objevila krásná slečna Míša, tak mě to tak zaujalo, že jsem začal chodit pravidelně. A i díky ní jsem se poté zúčastnil taneční soutěž - protože jsem ji chtěl ohromit. Tu taneční soutěž jsme vyhráli,“ zavzpomínal.

Jana Tománka uvidíme ve StarDance tančit společně s herečkou Ivanou Chýlkovou (60). Jak její taneční talent zatím ze zkoušek hodnotí? A co ho během tancování dokáže nejvíce naštvat? To i více ze života tohoto oblíbeného choreografa se dozvíte v našem Superchatu, který si můžete pustit ve videu nebo ve všech podcastových aplikacích.

Reklama

Další články

Načítám