Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ostatním soutěžícím Farmy ne právě sympatický bručoun Milan Buriánek se svěřil s velkým rodinným tajemstvím. Jeho syn před několika lety přežil vážnou autonehodu, kdy měl mizivou šanci na přežití. Po uzdravení ale propadl drogám a skončil ve vězení a Milan proto na plnou pusu říká, že by možná bylo lepší, kdyby to tenkrát dopadlo jinak...

„Synáček se nám nepovedl. Je to zmetek! V roce 2002 se zúčastnil autonehody, kdy mu lékaři dávali 20 procent na přežití. Vrátil se zpátky a od té doby si přestal vážit života,“ řekl rázný Milan a pokračoval výčtem synáčkových prohřešků. „Má nekonečně dlouhý rejstřík. Sem tam něco ukradl, jel autem bez papírů nebo k nám přišli udělat šťáru kvůli drogám. No a to všechno se nakupilo, až mu to pak spočítali a poslali ho na čtyři roky do vězení. Poté ho pustili ven, a to byl ještě větší průser. Je doma, nepracuje, nic nedělá, fetuje, chlastá, práci si nehledá a stojí nás akorát peníze,“ otevřel Milan svou třináctou komnatu.

Ačkoli je Buriánek junior asi povedené kvítko, další Milanova slova šokují. „Možná by bylo lepší, kdyby to tehdy v roce 2002 skončilo dramaticky. Obrečeli bychom to a byl by klid. Tohle jeho chování nás ničí všechny a především manželku,“ uzavřel Milan nekompromisně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám