Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabnou dceru bývalých hereckých manželů Juda Lawa (50) a Sadie Frost (57) už jste možná zaregistrovali. Dvaadvacetiletá Iris se už dlouhé roky poměrně úspěšně pohybuje ve světě modelingu. Momentálně na sebe ovšem strhává pozornost na filmovém festivalu v Cannes. Ve středu se objevila na červeném koberci během premiéry snímku Monster.

Iris zvolila odvážnou kombinaci průsvitné sukně a krajkového negližé, pod nějž bylo spodní zapovězeno. Celkový look doladila lodičkami na jehlách, koženým páskem i rukavicemi, výraznými zlatými kruhovými náušnicemi a rudou rtěnkou. Iris svým modelem nechala vyniknout každý centimetr své útlé postavy.

Přestože se Iris živí především jako modelka a nedávno se objevila například v kampani známé obuvnické značky Jimmy Choo, po vzoru rodičů to už zkusila i před kamerou. Zahrála si v televizní mini sérii Pistol inspirované legendární kapelou Sex Pistols, v níž se představila v roli Susan Lucas, známé jako Soo Catwoman. Kvůli natáčení si dokonce nechala oholit vlasy. S ‚osvobozujícím‘ blond ježkem se ukázala i v Cannes před dvěma lety.

Iris pochází z velké rodiny. Kromě bratrů Raffa (26) a Rudyho (20), kteří jsou rovněž herci, má z otcovy strany ještě sestry Adu (8) a Sophii (13) a ještě dva sourozence, které Jude počal se svou současnou partnerkou Phillipou Coan. Z maminčina pokolení má pak ještě nejstaršího bratra Finlaye, jehož měla Sadie s dřívějším manželem, zpěvákem Garym Kempem.

Reklama

Další články

Načítám