Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

David Gránský (32) byl vždy brán jako herec kladných rolí. O to víc překvapuje diváky v roli ukázkového záporáka Alberta, kterého si střihl v seriálu ZOO. Scenáristé připravili pro Gránského opravdu výživnou linku, kdy se neštítí ničeho včetně vydírání.

„Je to pro mě náročné vzhledem ke kolegům, kterých si vážím, ať je to Veronika Freimanová či ostatní. Mám tendenci se předem nebo po odtočení dané scény omlouvat. S Albertem teď trávím hodně času a chvilku musí odeznít, když jedu domů z ateliéru. Albert má práci v zoo rád, ale občas musí vyšplhat po něčích zádech a morální zásady jdou stranou,“ říká Gránský.

Kvůli tomu, jak se Albert v seriálu vybarvuje, je nejvíc nešťastná Davidova babička. „Je z malého města, a když jsem hrál hodného Matyho z Modrého kódu, tak za ní všichni sousedi chodili, jak má šikovného vnuka. Teď chodí a říkají, jak jsem neuvěřitelně zlý,“ popisuje reakce na svou postavu.

„Občas chodí i nadávky na Alberta. Zatím to vypadá, že lidé rozeznávají, kdo je David a kdo Albert. Tedy alespoň v to věřím!“ usmívá se David. Ten je zlý i na seriálovou Sid v podání Michaely Pecháčkové.

„Musím říct, že David toho hajzlíka hraje ukázkově, až z něj jde strach. Jakmile ale skončí naše nepříjemné scény, David se usměje a jdeme na oběd,“ bere vše s nadhledem mladá herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám