Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Ester Janečková (51) vítá jaro s novou vizáží. A vzala to zgruntu! Překvapila účesem i barvou vlasů! Není divu, že fanoušci šílí nadšením a manžel Zdeněk Janeček se dme pýchou.

„Moc vám to sluší, Esterko,“ vzkázala jí pod fotkou povedené proměny uznale Veronika, která se na hvězdu Pošty pro tebe nemůže vynadívat. A není sama. „Kočka!“ zvolal moderátor Honza Musil. „Krásný!“ přidala se její kolegyně z České televize Lucie Křížková.

Těžko věřit, že se Janečková už nějaký ten pátek těší z role babičky. „Občas mi moje kamarádky, ženy stejně staré jako já nebo i starší, říkají, že si vůbec nedovedou představit být babičkou. Mám pro všechny vystrašené vzkaz, že se nemáte čeho bát. Je to totiž nepředstavitelně krásný,“ prozradila u snímku s milovanou vnučkou.

„Esterko, vy jste pohádková babička,“ vysekla jí poklonu jistá Vanda a ostatní se rychle přidávali.

Na babičku by ji nikdo netipoval ani na premiéře snímku Tady Havel, slyšíte mě? v kině Lucerna, kam ji doprovodil manžel.

Reklama

Další články

Načítám