Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle jsme Romana Šebrleho nevídali. Jeho následovník, pětibojař a držitel olympijské medaile z Londýna David Svoboda, bývá hodně vidět i mimo stadiony. Skoro to vypadá, že pro povinnosti modela a účastníka společenských akcí už nemá na trénování čas.

David Svoboda Super.cz prozradil, že je nezadaný a možná hledá partnerku mimo sportovní rank. To by vysvětlovalo, proč je pravidelným hostem nejrůznějších párty. A stal se i modelingovou hvězdou.

Spolu s Alicí Bendovou (50), Romanou Jákl Vítovou či Zdeňkem Srstkou pózoval polonahý pro jeden kalendář. A jako doma už se začíná cítit i na přehlídkovém mole. Minulý týden jej na přehlídku vylákala Gabriela Partyšová (45).

Super.cz zjistil, že znovu se na něj můžeme těšit příští víkend, kdy má předvádět například s Ivetou Vítovou a dalšími modelkami a modely na show v klubu Silver Rock ve Špindlerově Mlýně.

Nezanedbává ale ani charitu. S Vendulou Svobodovou (52) například navštívil onkologicky nemocné děti v pražské motolské nemocnici a byl účastníkem charitativního běhu Run Tour.

Reklama

Další články

Načítám