Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokaždé, když se nějaký film nebo seriál stane hitem a jeho postavy se těší obrovské popularitě, roztrhne se pytel s fanoušky, kteří si zkrátka nemohou pomoci a musí si své oblíbence nechat vytetovat. Nic proti tomu, ovšem pokud vám má ozdoba na kůži zůstat navždy, je radno vložit důvěru do rukou umělce, který přesně ví, co dělá. Majitel tetování hlavní hrdinky Wednesday ze stejnojmenného seriálu, ze kterého se nyní stal virál, to nejspíš tolik nepromyslel.

Obrázek něčeho, co mělo být obličejem Jenny Ortegy, jež Wednesday ztvárnila, začal trendovat a reagovaly na něj už miliony fanoušků.

„Umírám, tohle měla být Wednesday Addams, ale vypadá spíš jako Samuel L. Jackson, když byl dítě,“ komentoval obrázek jeden z uživatelů a nebyl zdaleka jediný, kdo v něm zahlédl podobu s Jacksonem.

Jiní ho zase připodobňovali k africkému komikovi s přezdívkou Grand M. Další jednoduše litovali člověka, který teď bude chodit s tímhle na těle.

Netflixový trhák zlomil hned několik rekordů, v týdnu po uvedení se stal druhým nejstreamovanějším pořadem sítě všech dob, za 7 dní nashromáždil přes 6 miliard minut sledovanosti. Za měsíc to pak bylo přes miliardu hodin.

Šílenství kolem seriálu je tak naprosto pochopitelné. Ovšem, co se týče permanentních věcí, člověk by se zkrátka neměl unáhlit. Tetování, které najdete v galerii, můžete zhodnotit v anketě níže.

Co si myslíte o tetování, které mělo znázornit Wednesday Addams?
Povedlo se!
3,2 %
Vypadá vážně spíš jako Samuel L. Jackson.
63,4 %
Celý Grand M
12,5 %
Katastrofa, chudák jeho majitel.
20,9 %
Celkem hlasovalo 23925 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám