Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Verešová (43) se ocitla v nové roli, a to nikoli na obrazovce, ale v reálu. Právě dnes ji čeká prubířský kámen, kdy bude spolu s Mírou Hejdou uvádět prestižní galavečer, kde se budou volit v Plzni nejkrásnější dívky Česka a Slovenska.

"Příležitostně moderuji již delší dobu, pokud se objeví zajímavé nabídky nebo mne osloví moji klienti. Ale nejsem v tom profesionálka, pořád si jsem jistější v jiných věcech, už kolikrát i v právu," řekla nám modelka a absolventka právnické fakulty. "Ale je to pro mne výzva a baví mě to," dodala, když jsme ji potkali na otevření obchodu s módou prestižních italských značek, které také uváděla.

"Dnes večer jsem si řekla, že budu moderovat česky, i když mnohdy klienti nemají žádné podmínky, co se týče jazyka, a samozřejmě, že moderovat v mé rodné řeči je pro mne jednodušší, spontánnější a přirozenější. Ale žiju tady už dost dlouho a myslím, že mám docela zkušenosti, ale pořád se mám co učit," míní.

"Teď mne čeká opravdu největší akce, i když už jsem loni a předloni moderovala nějaké akce pro Evropskou unii, což pro mne byla dobrá škola. Budu moderovat galavečer finále československé Miss, tak mi držte palce," poprosila nás Andrea. Znamená to snad, že se pomalu připravuje na přechod z modelingu k moderování? "Přichází to spontánně a přirozeně stejně jako herectví, je to pro rozvíjení možností a schopností. Pokud se něco nabízí a mám pocit, že to zvládnu, tak to zkouším," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám