Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos oslaví 54. narozeniny, ale hádal by jí to opravdu málokdo. Královna Pařížské, podnikatelka Tamara Kotvalová, vypadá fantasticky. Má postavu, kterou by jí mohly závidět i mladičké modelky na přehlídkových molech.

A to je z ní už babička. Její dcera Daniela porodila před měsícem prvního potomka. "Mám vnučku, jmenuje se Vivienne, je strašně krásná. Dcera porodila přesně v den, jak si to představovala, 30. května v půl dvanácté," prozradila Super.cz Tamara.

Žádné chůvy pořizovat nebude, na roli babičky se moc těší. "Budu ráda hlídat a těším se na to. V šestinedělí se vídáme párkrát během týdne, ale hned po něm už startuju kočár a jedu Stromovku," usmívala se Kotvalová.

Rok měla prý s dětmi pořádně divoký. S dcerou prožívala první těhotenství a její nejmladší syn Matěj maturoval. "Teď dělá přijímačky na vysokou školu. Mám z něj radost," dodala Kotvalová na vernisáži, kterou pořádal její partner Roman Hajabáč.

Tamara vernisáž designéra Achillease rozsvítila v nádherných žlutých šatech. "Mám ráda barvy na léto, když jsou živější. Černé máme dost v zimě," uzavřela podnikatelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám