Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alexa PenaVega proslula díky roli Carmen Cortez v rodinné komedii Spy Kids. Pětatřicetiletá herečka aktuálně čeká své čtvrté dítě a těhotenské bříško předvedla fanouškům na sociální síti v prádle. A ti se hned začali strachovat.

Všimli si totiž, že herečka má hodně vystouplé křečové žíly. Alexu v komentářích zahrnuli radami, co pomáhá nejlépe, a nabádali ji, ať raději vyhledá lékařskou pomoc.

Ve svých Instastories strachující se sledující PenaVega ujistila, že má vše pod kontrolou, její „křečáky“ ale opravdu nejsou nic pěkného.

Alexa má už s manželem Carlosem syny Kingstona a Oceana a dcerku Rio Rey. Vzali se v roce 2014. Že čekají čtvrtý přírůstek do rodiny, oznámili v listopadu loňského roku. Oba jsou silně věřící křesťané.

Herečka si maminkovskou roli velmi užívá, hraní se ale nevzdala, i když ji můžete vidět převážně v televizních filmech. Ne že byste ji v nich na první dobrou poznali. Od dob Spy Kids totiž dost vyrostla a je téměř k nepoznání, jak se ostatně můžete přesvědčit v naší galerii.

Související témata:
Alexa PenaVega

Reklama

Další články

Načítám