Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Josh Hartnett se v sobotu během předávání cen SAG podělil o velké novinky. Pětačtyřicetiletému herci z Pearl Harboru se totiž rozrostla rodina. Nejen porod, ale dokonce i těhotenství jeho manželky Tamsin Egerton se páru podařilo utajit.

Herec se o novinku podělil během rozhovoru pro Gold Derby. „Mám čtyři děti, žiji na venkově. Jsem zaneprázdněný buď prací, nebo se o starám o děti,“ prozradil Hartnett jakoby mimochodem. Dosud se ovšem vědělo pouze o třech dětech, které s půvabnou o deset let mladší manželkou společně vychovávají.

Hollywoodský hezoun ovšem nikdy nepatřil mezi hvězdy, které jsou ohledně svého soukromí příliš sdílné. Podobný scénář se konal i u narození jejich třetího dítěte, o němž se veřejnost dozvěděla v roce 2021, přestože se narodilo o dva roky dřív. Dodnes se přitom ani neví, jak se jeho děti jmenují. V roce 2015 se páru narodila první dcera, sourozence se holčička dočkala o dva roky později a po dalších dvou letech přišel další. Kdy se páru narodil čtvrtý potomek, se tak možná dozvíme zase s odstupem pár let…

V době největší slávy patřil Josh mezi velké hollywoodské svůdníky, jehož náručí prošly takové krásky jako Julia Stiles, Daria Werbowy, Scarlett Johansson, Gisele Bündchen, Rihanna, Misha Barton či Amanda Seyfried. Podle serveru WhoDatedWho zaměřeného na vztahy mezi slavnými osobnostmi měl údajně románky i s Helenou Christensen, Penélope Cruz, Siennou Miller či Kirsten Dunst.

Další články

Načítám