Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě před pár dny byla na dovolené, odkud postovala snímky v bikinách. Moc prostoru pro fantazii ale Eva Hecko Perkausová (30) nenechává ani ve večerních róbách. Tentokrát nesáhla po tvorbě známých návrhářů, ale oblékla róbu ze stejné půjčovny, odkud měla i šaty na svatbu.

Na finále modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look na Pražský Hrad dorazila klasicky s manželem Ivanem. "Vždycky ho sem ráda vyvedu, protože hlídá jak mě, tak vypůjčené šperky, na jejichž cenu jsem se ani neodvážila zeptat," smála se Eva, která si nechala vytvořit hladký účes, v němž ji moc často nevídáme."Říkala jsme si, že bude fajn ukázat se trochu jinak, než jsou na mě diváci a lidé zvyklí," mínila.

Probrali jsme i její léto, kdy vyrazila na dvě dovolené, syn Killian tak měl svoji premiéru v letadle a zvládl to bez problémů. "Poprvé jsme byli i s manželem v Turecku, podruhé s maminkou na Krétě. Chtěla jsem, aby si ode mě manžel trochu odpočinul a já od něho. Killian všechny lety téměř celé prospal," vyprávěla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám