Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední tři roky bydlí Yvetta Blanarovičová (60) ve svém pražském bytě společně s maminkou. Ze Slovenska se přestěhovala v době koronavirové pandemie, kdy o ni herečka a zpěvačka měla strach, především proto, že je astmatik a kardiak. Zdraví jí ale naštěstí slouží.

Yvetta nám prozradila, že poslední výsledky na kardiologii měla její nyní už šestaosmdesátiletá maminka dobré a srdce má jako mladice. Pro herečku, která slaví životní jubileum, je právě to největším darem.

„Máma je naštěstí i po menším zdravotním problému zdravá, tohle je pro mě důležité, tohle je největší odměna a dárek,“ svěřila se Super.cz zpěvačka.

„Měla těžkou indispozici, skončily jsme v nemocnici, snažím se, aby byla v pohodě, aby se dostala co nejdříve do kondice. Ona je velký rváč a velký bojovník, takže si myslím, že to zvládne,“ dodala Yvetta Blanarovičová, kterou jsme potkali na tiskové konferenci muzikálu Sladké mámení aneb Kvítek mandragory, který se bude od podzimu hrát v brněnském Bobycentru.

„Byla jsem v Kvítku mandragory, představení je změněné a přeobsazené. Těším se na to, na své kolegy i na ty, které jsem ještě nepotkala v divadle, jako je Martin Dejdar nebo Marek Vašut. Těším se i do Brna, hostovala jsem tam v Čarodějkách z Eastwicku, je tam skvělé publikum,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám