Hlavní obsah
Článek

Eva Green ví, jak nejlépe upoutat pozornost. Bond girl zazářila na festivalu v Cannes v róbě, která podtrhla její půvaby a navíc zvýraznila křivky, které upoutají nejedno nejen mužské oko. Herečka ví, že do očí se jí v takové chvíli dívá opravdu málokdo.

Štíhlá brunetka s tajemným úsměvem, která dokáže zahrát spousty rozdílných rolí. Francouzská herečka Eva Green nemá o práci nouzi, celosvětově se proslavila v roce 2006 jako Bond Girl ve filmu Casino Royale. Skandálu, a tedy velké reklamy, se pak kvůli ní dočkal film Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil. V roce 2014 američtí cenzoři zakázali filmový plakát, který podle nich obsahoval nevhodnou nahotu. Na něm byla právě Eva Green v průhledném županu, který odhaloval její ňadra.

A teď, o deset let později, nechala do hlubokého dekoltu nahlédnout na filmovém festivalu v Cannes, kde zasedla do poroty. Na večírek Chopard Once Upon A Time oblékla černé šaty a diamantové šperky a dle svého sebevědomého úsměvu věděla, jak jí to sluší. A měla pravdu. Lidé se o ní vyjadřují jako o bohyni, úžasné a talentované dámě, které by slušel snad i pytel od brambor. „Wow,“ jsou skutečná?" ptá se čtenář v Daily Mailu.

O tom, jestli kdy podstoupila nějakou plastickou operaci, Eva Green mlčí. Lidé ale vsázejí na to, že ne, protože svými ňadry ohromuje už od začátku kariéry. Když se jí jednou novináři zeptali, jestli krása někdy nezačne unavovat, odpověděla, že ne, protože kdyby lidi přestala bavit její ňadra, vždycky má ještě obličej. Samozřejmě se přitom usmála.

A je tahle kráska v současné době volná? Dle dostupných informací ano a partnera ani nehledá. Stejně tak se z osobního přesvědčení nechce stát matkou. Mužům tak nejspíš zbývá jen zbožně opěvovat její fotografie a dívat se na ni ve filmech.

Další články

Načítám