Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve čtvrtek se měl odehrát koncert, na který se fanoušci těšili půl roku. Jasona Derula ani dua Marcus & Martinus se ale bohužel nedočkali.

Aréna v Holešovicích se měla stát dějištěm show, která byla bohužel na poslední chvíli zrušena. Fanoušci do poslední chvíle netušili, že o své oblíbence přijdou. Po třech hodinách čekání jim pořadatelé oznámili, že koncert nebude, což těžce nesly především děti. Ty přišly spíše na zpívající teenagery z Norska. Spousta z nich kvůli koncertu s rodiči přicestovala z celé republiky. Místo životního zážitku je ale čekalo zklamání.

„Všude plakaly děti, něco takového jsem nikdy nezažila. Jak chcete dětem, které se na koncert těší několik měsíců, vysvětlit, že koncert nebude? Všichni stáli několik hodin venku v zimě a čekali, co se bude dít. Pochybuju, že se náhradního termínu dočkáme. Nechci, aby děti měly další zklamání,“ prozradila nám zklamaná čtenářka.

Naštvané komentáře zaplavily i Facebook. „Chápu, že technické problémy mohou nastat, ale museli jste o nich vědět dopředu! Stačilo vše ohlásit o dost dříve a nedělat z lidí pitomce a nechat je tak dlouho čekat a mrznout!“ rozčílila se jedna z fanynek.

Koncert měl začít v 19 hodin, ale místo show přišla nejistota. Až kolem půl desáté šel zástupce pořádající agentury s pravdou ven. „Dnešní show se musí zrušit. Narazili jsme na bezpečnostní problém, který neumíme vyřešit,“ připustil nedostatek před davy nespokojených fanoušků a přislíbil, že oznámí náhradní termín koncertu, který by se měl odehrát do tří týdnů.

„Došlo k nečekané závadě na technickém vybavení dodavatelů akce, které nebylo možné odstranit v krátkém čase tak, aby se koncert, byť se zpožděním, uskutečnil přímo v aréně. Jason Derulo po dohodě s pořadateli vystoupil na balkóně arény a odehrál 40minutové vystoupení, které diváci hltali a užívali si neobvyklý úžasný zážitek,“ uvedla pořadatelská agentura v oficiálním prohlášení.

Tím ale účastníky neuskutečněného koncertu, kteří přišli především na Marcuse s Martinusem, ještě více naštvala. Neobvyklý a úžasný zážitek si totiž užilo jen pár vytrvalců. Mladší publikum tou dobou už bylo většinou pryč.

„Managementy umělců a pořadatelé hledají co možná nejbližší náhradní termín koncertu. Řešíme termín v příštím týdnu od 29. října,“ slíbil pořadatel s tím, že vstupenky zůstávají v platnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám