Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Klára Rychtaříková se v roce 2009 dostala do finále soutěže krásy Česká Miss, kde se poznala i s nejlepší kamarádkou Terezou Budkovou, která tehdy získala 2. místo. A přátelí se pořád, i když je Klára na rozdíl od Terezy už dvojnásobnou maminkou. Spolu vyrazily i na dámskou jízdu na Ještěd.

Klára nechala děti doma, aby si užila lyžování a holčičího večera. „Chtěly jsme se užít, a i proto jsme jely radši na Ještěd než do Špindlu, kde by byla spousta známých,“ vysvětlovala Klára. „Děti jsem nechala u babičky a dědečka, ostatně syn má zrovna fotbal,“ nepadl její potomek daleko od stromu, jelikož otcem obou Klářiných dětí je fotbalista Jan Blažek. S ním ale modelka už deset let nežije.

„Sama nejsem, už čtyři roky mám partnera. Jsem spokojená, šťastná, myslím, že dětem to také prospívá,“ ujistila nás Klára, která opět volila mezi fotbalisty, jejím partnerem je Jaroslav Černý, který kopal stejně jako Blažek za Slávii a hrál také v tureckém Ankaragücü.

Svatbu ovšem pár nemá v plánu, zatím nemyslí ani na společného potomka. „To téma je otevřené, ale partnerovi už je čtyřiačtyřicet. Netlačíme na to,“ krčila rameny.

Související témata:
Klára Rychtaříková

Reklama

Další články

Načítám