Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud patříte mezi pamětníky televizního pořadu určeného pro ty úplně nejmenší Teletubbies, zcela jistě si dobře vybavíte i usměvavé miminko, které se objevovalo ve znělce pořadu i v průběhu jeho 365 epizod. Z onoho miminka je dnes již dospělá žena, která se navíc před pár týdny stala maminkou.

Osmadvacetileté Jess Smith a jejímu partnerovi se v polovině ledna narodila dcerka. Od té doby již Jess sdílela pár snímků, ale až nyní se na Instagramu podělila i o první společnou rodinnou fotografii. Roztomilá holčička dostala jméno Poppy Rae Latham.

Jess Smith bylo v době, kdy se stala sluníčkem ve slavném pořadu, pouhých devět měsíců a v rozhovoru pro BBC prozradila, že se tak stalo vlastně náhodou. „V nemocnici mě vážili. Moje máma mě držela v náručí a zrovna v tu dobu přišel producent a chtěl, aby mu dala nemocnice vědět, pokud by tam měli nějaké usměvavé miminko,“ přiblížila Jess.

Během natáčení prý stál její tatínek za kamerami s hračkami a auty a dělal skopičinky, aby ji přiměl k chichotání, které následně provázelo celým pořadem. Jess přitom odhalila svou identitu až v roce 2015. „Kdysi jsem to skrývala, ale po velkém povzbuzování od mých přátel na univerzitě jsem získala sebedůvěru a šla s tím ven,“ dodala sympatická novopečená maminka.

Související témata:
Jess Smith
Seriál Teletubbies

Další články

Načítám