Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Asi jste o ní nějakou dobu neslyšeli, to se ale co nevidět změní! Zpěvačka a spisovatelka Natálie Kocábová (39) hlásí návrat a všechno nasvědčuje tomu, že to bude comeback ve velkém stylu.

Dceru slavného muzikanta a někdejšího politika jsme potkali na premiéře dokument Tady Havel, slyšíte mě?, kde by člověk čekal i jejího tatínka. Ten ale chyběl. „Táta dneska nemohl, ale má namířeno na premiéru do Lucerny,“ prozradila nám tehdy Natálie, která dorazila s kamarádkou.

Když přišla řeč na její plány do budoucna a případné nové projekty, které chystá, zasvítily jí oči. „To jste se zrovna trefili. Něco by tu bylo, ale nesmím o tom mluvit, do 4. dubna mám zakázáno o tom mluvit, do té doby máte smůlu,“ omluvila se v rozhovoru pro Super.cz.

Vzhledem k tomu, že má na zmíněné datum naplánovaný den s tvůrci a herci televize Nova, je dost dobře možné, že se tu představí i nový projekt, v němž figuruje právě Kocábová. Její scénář zaujal podle informací Super.cz ve zmíněné televizi natolik, že podle něj natočí jeden ze svých chystaných projektů.

Reklama

Další články

Načítám