Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmnáct let působila jako rosnička, pak změnila působiště a uváděla zpravodajství v internetové televizi. Obrazovce už ale Karla Mráčková (50) dala definitivně vale. Před třemi lety se našla v pozici tiskové mluvčí a rok před padesátkou jí klidnější režim vyhovuje.

Maminka dvou dospělých synů Nikoly a Maxmiliána a nejmladší Karly, která přichází do puberty, pracuje pro Českou zemědělskou univerzitu. "Obrazovka mi nechybí. Kdyby mi v dnešní době sociálních sítí chybělo publikum, tak je tady spousta možností. Ale nechám to kolegům a kolegyním," řekla Super.cz.

V současné práci jí vyhovuje hlavně zaměření na aktuální témata jako je udržitelnost a úspornost. Když už jde o udržitelnost a ekologii, rozebrali jsme s ní v našem videu témata syntetických kožešin, solárních panelů, anebo pravých či umělých vánočních stromků. V tom si trochu naběhla, jak se dozvíte z jejích odpovědí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám