Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V návrat do herecké branže u Meg Ryan mnozí už ani nedoufali, ale někdejší hvězda první velikosti dokázala, že má stále co nabídnout, a po šedesátce učinila velký comeback. Rodačka z Connecticutu nechyběla ani na udílení cen Critic’s Choice Movie Awards v Santa Barbaře.

Sympatická herečka se loni vrátila před kameru společně s další hvězdou převážně z období 90. let Davidem Duchovnym v romantické komedii What Happens Later. Na červeném koberci ovšem oslnila v černých šatech bez ramínek, posetých flitry, v nichž vynikla její útlá postava, která jako by se od dob jejích nejslavnějších filmů, jakými byly například Když Harry potkal Sally, Město andělů, Láska přes internet či Samotář v Seattlu, nezměnila ani o píď.

Zajímavé ovšem je, jak moc se tentokrát liší názory lidí na hereččin vzhled. Jedni jsou naprosto unešení a píší, jak fantasticky či úžasně vypadá a jaké krásné šaty vynesla, ale mnozí mají zcela opačný dojem a zmiňují především dopady plastické chirurgie.

„Vypadá dobře, nechci být zlá, ale připomíná mi trochu Jokera a ten jeho úsměv,“ míní jedna z mnoha čtenářek Daily Mailu. A právě slavnou původně komiksovou a později i filmovou postavu ve spojitosti s Meg použila i řada dalších lidí. „Jaká škoda, že vypadá jako Joker. Přesně jako Lauren Sánchez,“ vidí ještě další podobu s moderátorkou a partnerkou Jeffa Bezose jiný komentující.

„Před plastikami to byla přirozená kráska. Děti, neberte drogy a nedělejte si plastiky,“ vyzývá další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám